Menu
Your Cart

Register to enjoy more benefits !

News

03 Apr Submersible! Stackable! Autoclavable! A great alternative to wire racks!
0 189
Giá đỡ ống nghiệm được dùng để giữ nhiều ống nghiệm thẳng đứng cùng lúc trong phòng thí nghiệm. Chúng được sử dụng phổ biến nhất khi cần nhiều giải pháp khác nhau để làm việc cùng lúc. Giá đỡ ống nghiệm cũng là nơi bảo quản ống nghiệm và giúp việc vậ..
03 Apr Maximize Your Space in the Laboratory or Classroom!
0 191
Một số mẫu điện tử và hóa chất hoặc chất phản ứng có thể phản ứng với độ ẩm và gây hư hỏng cho chúng. Bình hút ẩm được sử dụng để ngăn hơi ẩm làm hỏng các mẫu nhạy cảm với độ ẩm này.Bình hút ẩm là một bình chứa kín khí. Nó được thiết kế để hấp thụ hơ..
03 Apr Work on the Benchtop, Float in the Water Bath!
0 208
Giá đỡ ống nổi là giá nổi kiểu mở giúp các ống tiếp xúc tối đa với nước và tuần hoàn tốt hơn của bể nước quanh ống, cho phép kiểm soát nhiệt độ mẫu tốt hơn. Các ống được giữ chặt trong giá để đảm bảo không có ống “bật lên” hoặc “nổi”, đồng thời ấn cá..
03 Apr Easier Sampling process with SUS (single-use-system) tools
0 200
Hoạt động lấy mẫu là bước đầu tiên trong toàn bộ quá trình thử nghiệm trong phòng thí nghiệm, đồng thời cũng là một phần quan trọng của quy trình kiểm soát chất lượng và cần được đảm bảo trước tiên.Nếu mẫu không mang tính đại diện thì kết quả phân tí..
03 Apr The Ultimate Solution for Labelling in Laboratory: Write-on Label Tape & Bel-Art Pens / Markers Combo
0 202
Mất mẫu do thiếu nhãn, mực viết bị nhòe trong quá trình bảo quản lạnh hoặc trên bề mặt ẩm ướt hoặc sau khi khử trùng?Ghi nhãn là điều cần thiết để phòng thí nghiệm theo dõi các mẫu và vật liệu, đồng thời điều quan trọng là giữ cho nhãn rõ ràng và dễ ..
19 Oct CHOOSE A HEATING TANK FOR A VACUUM EVAPORATOR
0 466
CHOOSE A HEATING TANK FOR A ROTARY EVAPORATOR Depending on the capacity and volume of the vacuum evaporator used, the user can choose the thermostatic tank for the vacuum evaporator or the circulating cooling tank.Normally, to be able to choose, the ..
21 Sep Errors in sulfur analysis ASTM 5453 and D6667
0 527
Factors causing errors in sulfur analysis ASTM 5453 and ASTM D6667Analyzing sulfur according to ASTM D5453 or D6667 standards has a few things to note. This standard limits samples to gasoline and LPG or solvents, chemicals, and oils.Factors that can..
21 Sep Analyzing hand sanitizer using a 1064nm handheld Raman machine
0 518
Hand sanitizer, hand sanitizer gelThe use of hand sanitizer is becoming part of the daily norm. And global demand has grown exponentially in recent months. Hand sanitizers in liquid and gel form are being produced by manufacturing companies around th..
21 Sep Chiller for rotary evaporation
0 483
CHOOSE A CHILLER FOR A ROTARY EVAPORATORDepending on the capacity and volume of the rotary evaporator used, the user can choose the thermostatic tank for the vacuum evaporator or the circulating cooling tank.Normally, to be able to choose, the user c..
20 Sep Technical Training on Freeze-Dry Multi-Position Concentrator
0 433
Technical Training on Freeze-Dry Multi-Position EvaporatorRecently, from September 11-15, 2023, at Tegent Scientific's freeze-drying research and technical laboratory, ATS Genevac (UK) conducted training for Tegent engineers on enrichment equipment. ..
15 Sep Solvent recovery
0 425
Solvent recoveryLaboratory and production equipment is typically rinsed with acetone, ethanol or isopropanol after use. Contaminated solvents are often collected in canisters as liquid waste. In this way, large amounts are accumulated each week. This..
11 Sep Glassware washer in Vietnam
0 444
Steelco glassware washer is the world's leading manufacturer in providing cleaning and sterilization solutions.Tool washing machine includes:Laboratory equipment: Vials, pipettes, volumetric flasks, bottles, beakers, erlen flasks, or other types of t..
Showing 1 to 12 of 97 (9 Pages)